Hjælp med læseplan i udskolingen

Er du ny lærer i fysik og kemi, så kan det hele godt være lidt uoverskueligt. Der skal ikke alene undervises i fysik og kemi, men også i tværfaglige fokusområder.

Derfor tilbydes du nu hjælp af undertegnede, som er forfatter og webmaster på fysik7.dk, og jeg har over 20 års erfaring med undervisning i fysik, kemi og naturfag.

Der er tre tilbud

1.  Undervisningspakke til fysik og kemi fra 7. til 10. klasse. Her er der elevøvelser og tests m.m. Over 280 skoler har i tidens løb købt undervisningspakken.

2.  Hjælp over telefon. De første 30 minutter er gratis. Derefter koster det kr. 200 pr. ½ time.

EM fysik7 dk 271pixel

3.  Konsulentbesøg hos dig. Vi kigger på dine muligheder med det udstyr, der er på din skole. Vi strikker et forløb sammen, således at du selv er tilfreds med resultatet. Vi plukker de forsøg ud, du vil køre, og sammensætte en arbejdsmappe til eleverne. Her er prisen for konsulentbesøg kr. 350 pr. time, kr. 1.800 for en hel dag på 7,4 timer. Kørsel er efter statens takster på omkring to kroner pr. kilometer.

Send en mail og oplys telefon, så ringer vi sammen.
     info fysik7dk

Venlig hilsen
Erik Marcussen

 

På tværs af naturfagene

Den store udfordring i undervisningen i de fællesfaglige fokusområder for biologi, geografi, fysik og kemi. Her på hjemmesiden markeres det både i 7., 8. og 9. klasse. Domænenavnet natur9.dk prøver at samle det hele under ét.

natur9 solopgang

Nyheder sept 2023

DSC 5383edit

Tænk på mad, når der skal vælges et tværfagligt fokusemne i udskolingen. For 1½ år siden blev et oplæg gennemprøvet på en skole i Østjylland. Der er teori her på domænet, og elevøvelserne kan bestilles under Lærer-info. 
Klik her . . .

usb stick

Undervisningspakken
- dens indhold

Al teori er her på domænet er let tilgængeligt - og gratis, intet log in. Elevøvelserne mangler. De findes på et USB-stik i undervisnings-pakken, som er grundigt omtalt i menuen til læreren. Der er forsøgsmappe til elever i alle klasser fra 7. til 10. klasse. Se også de mange forslag til fællesfaglige fokusområder.  
Klik her . . .

kasket fysik7

Styr på læseplanen

Har du brug for lidt hjælp med naturfagene i udskolingen, så kontakt webmasteren til fysik7.dk. Lad os få en snak i telefonen; det er gratis. Klik her.