­

Lærere kommer med rosende ord

Klip fra e-mails i 2012

Lone: - Dels synes jeg det virker overskueligt og let tilgængeligt, og så synes jeg konceptet med en digital læsebog er lige i skabet!

Jimmy: - Jeg har været inde på hjerteportal nogle gange og det tiltaler mig meget.


 

Fra telefonsamtale med forfatter til velkendt bogsystem, september 2011

Dit materiale er nærmere eleverne end det, jeg laver.


 

Mail i påskedagene, april 2009

Hej Erik
Jeg søgte oplysninger på Google omkring sæbefremstilling og faldt over hjerteportal.dk. Det er et kanon godt site du/I har banket sammen her, og det var en dejlig mulighed for at blive inspireret og få børstet støvet af hjernen - tak for den mulighed.

De varmeste hilsner
Tommy Gade, Aalborg


 

F.M. er lærer på en efterskole i det sydlige Jylland

Han siger om undervisningspakken med elevøvelserne og hjemmesiden i marts 2009:

Jeg bruger faktisk hele pakken for 9.klasse. Jeg finder det rimeligt nemt at have med at gøre. Eleverne er glade for at kunne følge forsøgene på hjemmesiden, dette er særdeles relevant når de af en eller anden grund har været fraværende i en fysik/kemitime.

Eleverne er på skift ude af en del timer, idrætsaktiviteter, gymnastik, skolevejledning osv. Tidligere var det jo nærmest umuligt at indhente forsøg hvis de havde misset timen, det er det takket været din hjemmeside ikke længere.

Jeg finder også den faglige dybde tilpas, jeg kan se jeg/vi er i stand til at nå til vejs ende uden til sidst på året at være stressede fordi vi er i tidsnød. Dette er nyt for mig, jeg har i adskillige år måtte stresse dem for at nå det hele. Jeg indrømmer jeg har haft en tendens til at "gå for langt" i den faglige forklaring, dette er tiden altså bare ikke til, dit materiale har hjulpet meget i denne afgrænsningsproces.

Jeg er sikker på jeg vil bruge materialet næste år igen i 9 kl. Dette siger jeg uden at have haft eleverne til FSA endnu. Prøven kan selvfølgelig sagtens medføre at der er ting jeg ændrer til næste år. Jeg er altså meget glad for materialet, bruger 90% af det i det daglige.


 

Allerede i 2006 var der ros til hjerteportal.dk

En lærer skrev på nettet til sine elever . . .
"Det drejer sig om Danmarks vel nok bedste hjemmeside for fysik/kemi i folkeskolen."

­