­

9. klasse har ordet

Kommentarer til undervisningen i fysik og kemi på Vejlefjordskolen i maj 2008

Julie Jeg synes at arbejde med bogen og mappen har gjort fysikkens verden meget nemmere, og hvis der så har været noget man ikke forstår i mappen, så har man hjemmesiden.
Jeg har lært så meget af det og jeg har fået mine øjne åbnet mere for fysikkens univers, fordi nu forstår man meget mere af det.
   
Charlotte I starten af året gik vi udleveret en mappe, Erik selv har lavet for at gøre det nemmere for os at forstå og hvor der var alle forsøg i vi skulle igennem i løbet af året, men ikke nok med at gav os en mappe har han også en hjemmeside vi kan gå ind på og finde svar på et forsøg bare et eksempel. Der på hjemmesiden er alle svar på vores forsøg vi har lavet i løbet af året og har man nu været syg kan man gå der ind og kigge, der kan vi også se hvad vi har for af lektier.
   
Nina Jeg synes hjerteportal er en genial idé. Den er pænt og overskueligt sat op, så det er nemt at finde. De mange billeder og animationer går forsøgene meget lettere at forstå og sjovere at arbejde med.
   
Jesper I år har jeg lært betydeligt mere end jeg plejer. For vi har både haft Ny Prisma9, en mappe hvor alle vores notater står i og nettet til hjælp
   
Laura Vi har mulighed for at skrive notater ned i vores fysikmapper. Til eksamen er det en kæmpe hjælp at have en hel masse af Eriks notater og gode råd i baglommen.
   
Liv Jeg synes at mappen er god, fordi den er simpel og nem at forstå, og det er godt til teenagere, der har svært med at forstå.
   
Maria Det er godt, at du har din hjemmeside, det gør det meget lettere at følge med, også for dem, som aldrig har haft fysik før.
   
Nana Alle mine blanke sider i min fysikmappe er der skrevet notater. Det har hjulpet mig meget og gjort fysik nemmere for mit vedkommende.
   
Camilla Jeg synes, at det med, at vi har både mappen, bogen og hjerteportal har fået mig til at lære en hel del mere.
­